Yale Doorman L3 inkl. Yale Connect

Pris:
6 000 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2093873
Typ:
Yale Doorman L3
Antal:
Endast i fysisk butik
Nya Yale Doorman L3 är smäckrare, samt smalare insida än sina föregångare. Den har nya knappar och symboler. L3 har en inbyggd dörrklocka. Uppkoppling via Bluetooth möjliggör en enkel öppning, som exempelvis att dörren kan låsas upp när man närmar sig låset med väskor i båda händerna.
Yale Doorman L3 är utrustad med Bluetooth (BLE) och låsets programmering och handhavande gör du direkt i appen Yale Access. Eller från distans via Bluetooth (BLE) och Yale Connect som kopplar upp mot hemmets WiFi-router. Yale Doorman L3 kan även programmeras via knappsats.
Kopplar du Yale Doorman L3 till Yale Connect-modul kommunicerar låset via ditt WiFi-nätverk, det innebär att du kan följa låsets status och larm direkt i Yale Access app. I  appen ser du vem som låser och låser upp med personliga koder. Om du har du ett Yale Doorman L3 på villan och ett på sommarstugan kan du följa båda i samma app.
Bortasäkert funktion finns, aktiverar du den förhindrar det att man kan öppna inifrån med vred.

Kombinationen av digital kryptering och robust mekanik gör låset till vårt säkraste någonsin. Yale Doorman rekommenderas av SSF och är godkänt i nya låsklass 3, SFF 3522:2

Designen på Yale Doorman L3 är alltså förändrad och gör att låset passar fler dörrtyper så som klimatdörrar och även pardörrar.

Denna sats är en "gör det själv sats" och det kan innebära att ni behöver justera i dörr och karm för att kunna montera låset. 

Låset är utrustat med USB-kontakt för fabriksuppdatering av mjukvara.

Temperaturintervall: Insida 0 till +50 grader.
Temperaturintervall: utsida -25 till +70 grader.

Vändbart, passar både höger och vänster hängda dörrar.
Olika användare: Upp till 30 st
Förpackningen innehåller::
Behör in och utsida med handtag
Låshus inkl kabel
Slutbleck 1487-2
1st Slutbleck underlägg 1mm
Borrskydd till låshuset
Infästningsbeslag för SSF godkänd installation
Yale Connect
Skruvkit 
1st passerbricka